Ágyi poloskairtás

Ágyi poloskairtás 2018-02-07T13:05:14+00:00

Az ágyi poloskairtás menete:

1. Előkészítés

Ágyi poloskairtás kezdetén tájékoztatjuk a kedves megrendelőt, hogy hogyan készítse elő a kezelni kívánt területet. A helyiség zsúfoltságát meg kell szüntetni. Az ágy 2-3 méteres környezetében a hosszú ideig nélkülözhető tárgyakat (könyvek, dísztárgyak, stb.) be kell zsákolni és minimum 6 hónapos tárolásra el kell rakni.

A mosható textíliákat (ágynemű, ruházat, stb.) mosási szín szerint be kell zsákolni és óvatosan a mosógépbe helyezve minimum 60 fokon ki kell mosni. El kell végezni egy általános takarítást (porszívózás, felmosás), mert ezután a takarítás a rovarirtás második fázisáig szigorúan Tilos!

Fontos, hogy a porszívózás után a porzsákot azonnal ki kell üríteni az utcai szeméttárolóba!

Ágyi poloskairtás - Előkészítés

2. Felderítés

Megrendelt ágyi poloska szolgáltatás esetén a lehető leghamarabb kiszállunk a helyszínre és egy erős lámpa, esetenként nagyító segítségével megállapítjuk az ágyi poloska jelenlétét és a kolónia nagyságát. Ha felderítettük a terepet és az előkészületek is megfelelőek, akkor megkezdjük az irtást.

Ágyi poloskairtás - Felderítés
Ágyi poloskairtás - Felderítés

3. Elektromos szerelvények kezelése

Ha bonthatóak, akkor speciális rovarirtó porozószerrel kezeljük az elektromos aljzatokat (konnektorok, kapcsolók).

Ágyi poloskairtás - Elektromos szerelvények kezelése
Ágyi poloskairtás - Elektromos szerelvények kezelése

4. Permetezés

A fertőzött bútorokat szétszereljük, felállítjuk és a teljes helyiséggel együtt hosszú hatástartósságú irtószerrel lepermetezzük, ezáltal egy tartós méregmezőt hozunk létre. Ha ügyfeleink figyelemmel szeretnék követni a folyamatot, akkor légzésvédő maszkkal látjuk el őket.

Ágyi poloskairtás - Permetezés
Ágyi poloskairtás - Permetezés

5. Kiűzés

Ahhoz, hogy a rejtekhelyükön megbújó ágyi poloskákat kiűzzük és rákényszerítsük, hogy az előzőleg létrehozott tartós méregmezőre kirajzanak, minden esetben speciális módszereket alkalmazunk. Legtöbb esetben hideg-ködképző eljárást használunk, de előfordul, hogy füstképzésre, légtértelítésre vagy ULV-eljárásra is szükség van. Ezeknek a kezeléseknek a behatási ideje minimum 2 óra (függ a felhasznált irtószertől) és ez idő alatt a helyiségbe belépni szigorúan Tilos! Ezt követően 30 perces szellőztetés után a helyiség használatba vehető.

Ágyi poloskairtás - Kiűzés
Ágyi poloskairtás - Kiűzés

Garancia

BugZero Garancia

Mivel a petékre semmilyen irtószer nem hat csak a kifejlett egyedekre, az irtást két hét múlva meg kell ismételni! Ha betartja az általunk ajánlott utasításokat (pl. zsúfoltság megszüntetése) és a második kezelés után még két hét múlva is az ágyi poloska jelenlétét tapasztalja, a harmadik irtást ingyen végezzük.

Ajánlatkérés

Ha ágyi poloskák veszélyeztetik Ön és környezete egészségét, akkor válassza az elérhető legjobb megoldást! Kérje ajánlatunkat és a BugZero egészségügyi kártevőirtó vállalkozás készséggel áll az Ön rendelkezésére!

Ajánlatkérés

Az ágyi poloska

Ön felismeri az ágyi poloskát? Tudja, hogy milyen egészségügyi problémákat okoz?

Ha nem, akkor olvassa el részletes ismertetőnket:

Ismertető

Hírek, érdekességek

  • poloska

Összefogás az ágyi poloskák ellen!

Hajszál híján már hazajáró vendégek vagyunk bizonyos utcákban, lépcsőházakban, lakásokban. Sikeresen elpusztítjuk az ágyi poloskákat és végre nyugodtan aludhatnak megint a kedves megrendelők, aztán pár [...]

  • Ágyi poloska

Vegyszermentes ágyi poloskairtás

A mai nap sem telhetett el vegyszermentes ágyi poloskairtás nélkül:) Egyre többen rendelik meg eme speciális szolgáltatásunkat, mely számomra is nagy öröm. Legalább ilyenkor nem [...]

  • Ágyi poloska

Álomdoktor: BugZero

Nincs olyan ember, aki ne szeretne aludni. Vagy nincs rá elég ideje,  vagy valami miatt nem tud elégséges időt az alvásra fordítani. Ha szervezetünknek nem [...]