A BugZero – Egészségügyi kártevőirtás hatékony megoldást nyújt az egészségre ártalmas állati kártevőkkel, a különféle rovarokkal és rágcsálókkal szemben.

A BugZero az alábbi kártevők elleni védekezés specialistája:

A hétköznapi ember általában nem tudja véglegesen megoldani a kártevők adta problémát, mivel nem rendelkezik a kártevő élőlények biológiájának ismereteivel. A legtöbb esetben speciális kémiai anyagok (engedélyköteles irtószerek) felhasználásával lehet a problémát megszüntetni, viszont ezek használata is veszélyt jelenthetnek az emberi egészségre, így elengedhetetlen a toxikológia és az irtószerek alapos ismerete.

egészségügyi kártevőirtás

A BugZero fő tevékenysége
az ágyi poloska és a darázs elleni védekezés

rovarirtás

A kezdeti időkben kifejezetten erre a két kártevőre szűkítettük le tevékenységi körünket. Minden energiánkat és szaktudásunkat az ágyi poloska és a darázs elleni védekezésre összpontosítottuk, ezért rendkívül precíz és hatékony szolgáltatást, valamint végleges megoldást tudunk adni az említett kártevőkkel szemben. Később a gyakori megkeresések miatt szükségesnek tartottuk, hogy a csótányok, hangyák és rágcsálók irtására is kiszélesítsük szakértelmünket.