A csótányirtás módszerei

Gélezés

Csótányirtás

A csótányirtó gél kiválóan magához vonzza a csótányokat. A rovarok számára ízletes csalétek, melyet elfogyasztanak és utána elpusztulnak tőle. Egyetlen gélpötty kihelyezésével egyszerre több csótány is kiirtható.

Természetesen a helyiség több pontján helyezzük ki a gélpöttyöket, mellyel hatékonyan felszámolható a csótány populáció.

Permetezés

Csótányirtás

Rendkívül hatékony módszer a csótányirtás területén. Alapos és szakszerű permetezést (sávpermetezést) végzünk a vizesblokkok, a falszegletek és falburkolatok mentén. A csótányok búvóhelyén és közlekedő területein kialakított méregmező tartósan megmarad. A permetezés hatása rendkívül gyors. Erős csótány fertőzöttség esetén az egyik leghatásosabb módszer, mely sem emberre, sem háziállatra nem jelent veszélyt.

Hidegködképzés és füstképzés

Csótányirtás

Kiegészítő módszerként alkalmazható a nagyon erős csótány fertőzöttségek esetén. Ezzel a technológiával irtószert tudunk juttatni a legapróbb résekbe, repedésekbe és nyílásokba is.

Az irtás menete:

  • Felmérjük otthonában a csótány fertőzöttség mértékét.

  • Meghatározzuk, hogy milyen csótány fajtával van dolgunk.

  • A fertőzöttség mértékének és a csótány fajtájának tudatában a lakás adottságaihoz igazodva meghatározzuk az alkalmazandó irtás módszerét.

  • Elvégezzük a csótányirtást.

  • Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy milyen intézkedéseket kell betartania, hogy a csótány mentesség az irtás után is fennmaradjon.

Az irtás időtartama mindig a csótány fertőzöttség mértékétől és az alkalmazott csótány irtás módszerétől függ.

Csótányirtás

Csótányirtás gélezéssel

Csótányirtás permetezéssel

Garancia

BugZero Garancia

Garantáljuk, hogy minőségi irtószereinkkel, szaktudásunkkal és alapos, becsületes munkánkkal az otthonába betelepedett csótányokat maradék nélkül kiirtjuk!

Ha Ön olyan környezetben lakik (pl. társasház), ahol a csótányok a szomszédból átvándorolhatnak, akkor csak folyamatos kezeléssel (pl. gélezéssel) tudjuk a csótánymentességet garantálni. Kérjük ezt vegye figyelembe!

Ajánlatkérés

Ha csótányok veszélyeztetik Ön és környezete egészségét, akkor válassza az elérhető legjobb megoldást! Kérje ajánlatunkat és a BugZero egészségügyi kártevőirtó vállalkozás készséggel áll az Ön rendelkezésére!

Ajánlatkérés

A csótány

Ismeri Ön a csótányokat? Tudja, hogy milyen egészségügyi problémákat okozhatnak?

Ha nem, akkor olvassa el részletes ismertetőnket:

Ismertető

Hírek, érdekességek

  • csótányirtás

Rendeljen csótányirtást-Garantált eredménnyel!

Csótányok ártalmai, egészségügyi jelentőségük: A csótányok életmódja lehetőséget teremt a kórokozók átvitelére. Bomló anyagokat, ürülékeket is megrágnak, a padlón minden szemetet összeszednek, ezután az élelmiszereinket és [...]