A bugzero.hu-n található minden tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azoknak – a személyes használatot meghaladó mértékű – bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a szerzői jogok tulajdonosának, a BUGZERO Kft. kifejezetten erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges. Azzal, hogy a felhasználó belép a https://bugzero.hu oldalra, elfogadja az alábbi feltételeket, abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználó.

A bugzero.hu honlapon található teljes szöveges tartalom a BUGZERO Kft. szellemi tulajdona. A BUGZERO Kft., mint a szerzői jog tulajdonosa fenntartja a teljes tartalomra vonatkozóan annak terjesztésével és másolásával kapcsolatos minden jogot.

A tartalomátvétel jogszerű lehetősége:

Idézés hivatkozással
A bugzero.hu oldalon található szövegek sajtómegjelenés vagy ajánlás céljából szabadon idézhetőek 250-500 karakter hosszan. A szövegek további része az online működő, azaz átkattintható hiperhivatkozással tekinthető meg a bugzero.hu weboldalon. A hivatkozás lehet szöveges vagy akár grafikus link is.

Figyelem!
A BUGZERO Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, struktúra, adatszerkezet stb.) feldolgozása és értékesítése.

Dunaújváros, 2019. június 22.