A hangyák ártalmai

Hangyainvázióra legtöbbször az idő melegedésével (tavasszal) számíthatunk. Hosszan tartó esőzéskor a lehulló csapadék elönti a hangyavárakat, emiatt húzódnak az épületekbe illetve táplálékszerzés céljából is szívesen bejárnak a házakba.

Elsősorban az élelmiszereket teszik tönkre, de egy extrém méretű hangyaboly akár a ház szerkezetét is megrongálhatja.

Olyan helyeken, ahol fertőző kórokozók is jelen vannak (pl. kórházak) a hangyák fertőző betegségeket is terjeszthetnek.

A hangyák irtása

A legfontosabb, hogy csak is akkor lehet felszámolni egy hangyabolyt, ha a királynőt is elpusztítjuk, máskülönben folyamatosan születnek továbbra is a hangyák.

Ezt többnyire mérgezett csalétekkel lehet elérni (gél, granulátum, stb.), illetve speciális permetszerrel. Ennek a két módszernek az alkalmazása a legcélravezetőbb, de esetenként alkalmazhatunk porozást, hidegköd- vagy füstképzést is.

A hangya megérzi az irtószert, ezért méreg alkalmazásával távol is tarthatjuk őket! Az egész éves hangya mentes állapot eléréséhez javasolt évente kétszer (tavasszal és nyár közepén) irtószert alkalmazni.

Hangyairtás gélezéssel

Hangyairtás permetezéssel

Garancia

BugZero Garancia

Hangyairtásra minőségi garanciát tudunk vállalni! Szolgáltatásunk minőségi irtószerrel és képzett szakemberrel elvégzett munka!

Ajánlatkérés

Hangyák veszélyeztetik Ön és környezete egészségét? Válassza az elérhető legjobb megoldást! Kérje ajánlatunkat és a BugZero egészségügyi kártevőirtó vállalkozás készséggel áll az Ön rendelkezésére!

Ajánlatkérés

A hangya

Ismeri Ön a hangyákat? Tudja, hogy milyen egészségügyi problémákat okozhatnak?

Ha nem, akkor olvassa el részletes ismertetőnket:

Ismertető