A rágcsálóirtás módszerei

A rágcsálókkal fertőzött területeken elsősorban véralvadás-gátló mérgezett csalétekkel védekezünk, melyet zárható és biztonságos szerelvényben (patkányláda, egérdoboz) helyezünk ki figyelmeztető felirattal ellátva.

Kizárólag engedéllyel beszerezhető (szabad forgalomban nem kapható), biztonságosan rögzíthető és szóródásmentes irtószerrel dolgozunk.

Ezek mellett még alkalmazható élve befogó, nyaktilós és mechanikus (ragasztós) csapda is.

Rágcsálóirtás

Csapdázás

Egérirtás

Patkányirtás

Garancia

BugZero Garancia

Garantáljuk, hogy minőségi irtószereinkkel, szaktudásunkkal és alapos, becsületes munkánkkal az ingatlanja területén megtelepedett rágcsálókat kiirtjuk!

Mindig fenn áll a lehetősége annak, hogy a szomszédos területekről a rágcsálók vissza vándorolnak és újra megtelepednek az Ön ingatlanján. Kizárólag a folyamatos mérgezett csalétek kihelyezésével tudjuk garantálni a rágcsáló mentes állapot fennmaradását, emellett szakmai tanácsokkal tudjuk segíteni a rágcsálók behatolásának megakadályozásában.

Ajánlatkérés

Rágcsálók veszélyeztetik Ön és környezete egészségét? Válassza az elérhető legjobb megoldást! Kérje ajánlatunkat és a BugZero egészségügyi kártevőirtó vállalkozás készséggel áll az Ön rendelkezésére!

Ajánlatkérés

A rágcsálók

Ismeri Ön a rágcsálókat? Tudja, hogy milyen egészségügyi problémákat okozhatnak?

Ha nem, akkor olvassa el részletes ismertetőnket:

Ismertető

Hírek, érdekességek

  • patkányirtás

Patkányirtás

A patkányok és egerek gyakorlatilag együtt élnek az emberrel és nagy kockázatot jelentenek az ember egészségére. A rágcsálók nem csak a zoonózisok (az állatról emberre terjedő [...]

  • patkány

Patkányirtás csapdával

Patkányirtásnál az egészségügyi kártevők elleni védekezés szakmai irányelvei szerint elsősorban a mérgezést részesítjük előnyben. Röviden ez azt jelenti, hogy véralvadás-gátló mérgezett csaléteket (engedélyköteles irtószer) alkalmazunk, melyet [...]