Hajszál híján már hazajáró vendégek vagyunk bizonyos utcákban, lépcsőházakban, lakásokban. Sikeresen elpusztítjuk az ágyi poloskákat és végre nyugodtan aludhatnak megint a kedves megrendelők, aztán pár hét-hónap múlva, megint a látókörükbe kerülünk sajnálatos módon. Kapjuk a telefont: “Kérem jöjjenek, mert megint az otthonunkban van ez a fránya poloska!” Érdekessé akkor válik a történet, mikor a liftben megkérdezi egy kedves néni: “Rovarirtók? Mennyiért csinálják a poloskairtást?” Ilyenkor már tudjuk, hogy hoppá, itt baj van a lépcsőházban! Ez már a negyedik eset, különböző szinteken! Realisták vagyunk és tudjuk, hogy nem a BugZero az egyetlen kártevőirtó cég a piacon, tehát feltételezhető, hogy már más kártevőirtó cégek is küzdelmet folytatnak az ágyi poloskák ellen a lépcsőházban…

Ebben az esetben és minden kétséget kizáróan állíthatjuk, hogy intenzíven jelen van az ágyi poloska a lépcsőházban!

Az ágyi poloska terjedéséről bővebben: https://bugzero.hu/az-agyi-poloska-terjedese/

Ágyi poloska a “Szörny”!

 • Te szomszéd! Hallottad, hogy már a házban is van?
 • Micsoda?
 • Hát az ágyi poloska, a Szörny!
 • Jaj nee..! A büdös féreg?
 • Ne bolondozz szomszéd! Úgy már régen hívtuk.. Ágyi poloska, a Szörny!
 • Fújj, ez undorító! És kinél?
 • A 10. emeleten a…. és a 3. emeleten a….
 • Na, jó hogy mondod! Ezek után én elkerülöm őket! Még a liftbe sem szállok be velük!
 • Jól teszed drágám! Szólok a többi lakónak is, nehogy megtámadjon minket is a Szörny!
 • Még jó hogy nem terjed..!
 • Igen. Ez az ő problémájuk! Biztosan koszosak! Oldják meg maguk..!

Ezennel el is indítottunk egy hatalmas lavinát, mely rendkívüli károkat fog majd okozni, mind a célszemélyben és a lakóközösségben egyaránt!

Szégyellni fogjuk magunkat! Fertőzöttek vagyunk és veszélyt jelentünk a lakóközösségre, mint egy apokaliptikus világban a zombik. A nyári kánikulában is kénytelenek vagyunk pulóverben járni, nehogy észrevegyék a csípés nyomokat. Sajnos az ágyi poloska irtása költséges. Lehet, hogy nincs is rá pénzem. Viszont ha van is, a kártevőirtó cégnek szólok, ne lássák a szomszédok, hogy hozzám jönnek. Másszanak be az ablakon vagy mit tudom én, de ne vegyék észre! Sőt, jobb lenne, ha nem is lennének náluk gépek. Csípjék őket nyakon és vigyék el innen…

Ez egy nagyon rossz élethelyzet és csakis az összefogás vezethet eredményre!

Váltsunk szemszöget és tegyük helyette inkább ezt:

Ágyi poloska jelent meg a lakásában? Semmi gond, de erre azonnal reagálni kell! Hívjuk össze a lakóközösséget és beszéljük meg.. Ne szégyellje senki! Ez nem a pestis, ez csak egy rovar! Azonnal likvidálni kell őket és kész! Tök egyszerű! Segítsünk a célszemélynek, mert ez nem csak az ő problémája! A Szörny terjedni fog a lépcsőházban lakásról-lakásra, mint egy szellem! Ha nem állítjuk meg, később mindenki problémája lehet, mert szét fognak mászni! Vonjunk be egy kártevőirtó céget, mert ha elterjed a házban a Szörny, nagyon nehéz lesz megállítani!

poloska a konnektorban

Ágyi poloskafészek a konnektorban! És itt már útjára is indul a büdös féreg, vezetékeken keresztül, a többi lakásba..

Tények az ágyi poloskáról:

 • Jelenlegi kutatások szerint nincs bizonyíték arra, hogy az ágyi poloska fertőző betegségeket terjesztene.
 • Tévhit és igen veszélyes elmélet, hogy az ágyi poloska nem vándorol a lakások között! Egy kezeletlen lakásban, egy idő után, úgy felszaporodik a poloska, hogy kinövi az életterét és szétmászik a társasházban.. Közlekedési útvonalai a villanyvezetékek, csőáttörések, stb., de a nyári melegben, az ablakon kimászva átvándorol a szomszéd ablakán keresztül is!
 • Közhiedelemmel ellentétben a poloska megtelepedésének semmi köze a tisztasághoz! Az ágyi poloskának két feltétel kell, hogy jelen legyen: 1. emberi vér (táplálék) 2. búvóhely. Mivel kizárólag emberi vérrel táplálkozik, így számára érdektelenek a higiéniai feltételek!
 • Az ágyi poloskának rendkívül nagy az ellenálló képessége (rezisztencia) az irtószerekkel szemben! A nem szakszerűen elvégzett poloskairtás, kifejezetten rontja a poloska végleges likvidálását, ezért érdemes megbízható és minőségi céget választani!

A BugZero átlag havi 50-70 db lakást mentesít az ágyi poloskáktól, így kifejezetten felkészültek vagyunk a probléma megoldására! Minőségi irtószerekkel, ipari gépekkel,széleskörű elméleti és gyakorlati tudománnyal, hatékony megoldást tudunk nyújtani az ágyi poloskák elleni küzdelemben!